Ocena wÄ…tku:
  • 0 gÅ‚osów - 0 Å›rednio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy
Autor Wiadomość
Mariusz K.

Główny Administrator
Główny Administrator
Reputacja: 0
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy
(2012-09-22 11:47)ROBERTO napisaÅ‚(a):  Ja mam pytanie do Pana Kawalca i pozostaÅ‚ych radnych, za czyim przyzwoleniem i czyjÄ… wiedzÄ… i przez kogo zostaÅ‚y zabrane pÅ‚yty chodnikowe skÅ‚adowane na paletach za garażem OSP na Woli ? Jak wynikaÅ‚o z wyjaÅ›nieÅ„ Pana soÅ‚tysa Sobonia pÅ‚yty te bÄ™dÄ…ce jeszcze w niezÅ‚ym stanie przeznaczone miaÅ‚y być na wykonanie chodnika od ulicy do stadionu sportowego. PÅ‚yty te pozostaÅ‚y po wymianie na kostkÄ™ brukowÄ… chodnika od szkoÅ‚y do krzyżówek, to jest okoÅ‚o 200mb. OczywiÅ›cie najlepiej i najwygodniej jest utyskiwać i żądać zaÅ‚atwienia sprawy od wójta samemu nic od siebie nie dajÄ…c.

Ja nie dawałem nikomu przyzwolenia. Jak mnie pamięć nie myli to sołtys twierdził, że to są jego i je zabierze. Być może je kupił? Nie mam wiedzy na ten temat, ale rozporządzał nimi sołtys.
Mariusz Kawalec
2012-05-24 14:21

Wiadomości w tym wątku
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Mariusz K - 2012-05-24 14:21
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - Tomasz Ortyl -Gmina Mielec - 2017-09-25, 09:30
RE: Wolne wnioski - Uwagi i propozycje na różne tematy - TO JA jasiekz Zowirzbia - 2019-11-28, 14:01